E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Wij waarderen je privacy

De Geus Internet hecht veel waarde aan uw privacy. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons verschaft is, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen nooit uw gegevens delen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen aan derde partijen.
 
Je persoonsgegevens en alle andere gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het opstellen van offertes, contracten, facturen en domeinnaamregistraties, behorende bij onze dienstverlening en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.

De Geus Internet verzorgt de registratie van domeinen bij instellingen die belast zijn met de uitgifte van domeinnamen (voor NL domeinen is dit SIDN: Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland, www.sidn.nl). Domeinnamen worden altijd geregistreerd onder je eigen naam (klantnaam). Je dient ervan bewust te zijn dat je contactgegevens, op de site van de instellingen die belast zijn met de uitgifte van domeinnamen, worden gepubliceerd. Meer hierover kun je terugvinden in de algemene voorwaarden.

Deze website bevat links naar andere websites. De Geus Internet is niet verantwoordelijk voor het privacyregelemt van deze websites.

 

De koffie staat klaar in BoekelKom vrijblijvend op de koffie en ontdek de mogelijkheden

Terug naar boven