E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Een webwinkel starten is best makkelijk

De Geus Internet ontwerpt en bouwt klantvriendelijke, functionele en moderne webwinkels op maat of op basis van een template. We kunnen je webshop speciaal voor jou ontwerpen en bouwen, waardoor je bent verzekerd van een unieke uitstraling die past bij jouw huisstijl. Daarnaast kunnen we een bestaande template gebruiken voor je webwinkel en deze voorzien van jouw huisstijl. Dit scheelt in de kosten en je bent online voor je het weet.

Je webwinkel zelf beheren met MaxiCMS

In de webwinkel kan je makkelijk een onbeperkt aantal productcategorieën aanmaken en daarin zoveel producten plaatsen als je maar wilt. Iedere webwinkel is voorzien van een winkelwagensysteem en door de uitgebreide koppeling met Mollie bieden we alle veelgebruikte betalingsmogelijkheden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Er kan betaald worden met onder andere iDEAL, Creditcard, PayPal, Overboekingen, Bancontact / Mister Cash (België) en nog veel meer.

Met een door ons ontwikkelde webwinkel nemen we je veel werk uit handen. Zo wordt de voorraad automatisch bijgewerkt, betalingen gecontroleerd op ontvangst en worden er automatisch bevestigingen per e-mail verstuurd. Je webwinkel draait volledig in de Cloud. Hierdoor kan je waar ook ter wereld je complete webwinkel in MaxiCMS beheren. Super eenvoudig en eventueel onderweg je producten toevoegen of aanpassingen doorvoeren op het moment dat het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Meer weten over MaxiCMS webwinkel

 

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven