E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Template website, snel en voordelig

Een template website is een website die gebruik maakt van een bestaande vormgeving die voor meerdere website wordt gebruikt. Natuurlijk zetten we je website wel om in je eigen huisstijl. De ontwikkelingskosten kunnen hierdoor laag blijven, zodat je  website snel en tegen een aantrekkelijk tarief online kan. Alle templates die we beschikbaar hebben, zijn volledig responsive en zoekmachinevriendelijk gebouwd. Hierdoor wordt je goed gevonden en wordt je website overzichtelijk weergegeven op alle mobiele apparaten waarmee wij op internet zitten.

Het ontwikkelen van templates doen we soms zelf en soms maken we gebruik van externe ontwerpers. Alle templates die we aanbieden zijn altijd speciaal voor MaxiCMS ontworpen en sluiten hier naadloos op aan. Met dit CMS is het mogelijk om je volledige website later zelf te beheren.

Bekijk alle template demo's

Toch liever een uniek ontwerp?

Naast een template website bieden we je natuurlijk ook aan een volledig eigen ontwerp voor je te maken. Een eigen ontwerp zorgt ervoor dat je site exclusief voor jou ontworpen is en er geen andere bedrijven zijn met dezelfde vormgeving. We bekijken in een persoonlijk contact wat voor bedrijf je hebt, wat je doelstellingen zijn en hoe je huidige huisstijl eruit ziet en welke ideeën je verder nog hebt. Met deze informatie zorgen we voor een website die voldoet aan jou wensen.

Ook maatwerk websites zijn volledig responsive voor een perfecte weergave op verschillende devices, volledig zoekmachine vriendelijk en zelf te beheren met MaxiCMS.

Vertel me meer over zo'n unieke website

 

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven