E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Responsive design

Is jouw website eigenlijk al responsive? Dit wil zeggen, dat je website of webwinkel geschikt is voor weergave op ieder willekeurig apparaat, bijvoorbeeld een mobiel apparaat? Tablets en smartphones zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een ruime meerderheid van de websites wordt namelijk via deze devices bekeken. Daarom is het erg belangrijk om je website mobielvriendelijk en schaalbaar te maken om zo je klanten op de beste manier te bereiken.

De Geus Internet maakt responsive websites en webshops die volledig van deze tijd zijn, maar belangrijker nog, klaar voor de toekomst! We bieden door deze werkwijze alle bezoekers van jouw website of webshop precies dezelfde beleving op elk apparaat.

Daar wil ik meer over weten

Hoe mobielvriendelijk is jouw website of webwinkel eigenlijk?

Websites die mobielvriendelijk zijn worden vandaag de dag beter geïndexeerd door Google. Deze zoekmachine gigant vindt namelijk dat mobielvriendelijke websites een hogere plaats in de zoekresultaten verdienen.

Naast het bouwen van nieuwe websites bekijken we ook vrijblijvend of je huidige website wel up-to-date is. We kunnen daarna uitleggen waar verbetering mogelijk is en jouw kansen liggen om meer bezoekers te bereiken en je conversie te verhogen.

Check of mijn website mobielvriendelijk is

 

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven