E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Ook een website nodig?

Met een goede website spreek je online jouw doelgroep aan en loop je geen klanten mis.

Jij de kennis op jouw vakgebied en wij de online expertise. Waarom zouden we deze twee elementen niet combineren?

We bekijken elk bedrijf met een frisse blik, bouwen daar een mooie responsive website of webwinkel voor en vullen die site met jouw vakkennis. Een website is bij ons altijd eenvoudig zelf te beheren met een CMS, zoekmachinevriendelijk en zo ingedeeld dat klanten niet lang hoeven te zoeken, voordat ze iets gevonden hebben. Dat doen we overigens niet alleen voor weergave op de pc of laptop, maar ook voor tablet en smartphone, want die gebruiken we hiervoor steeds vaker. We maken één responsive website die je op ieder apparaat kunt gebruiken en slechts op één plaats hoeft te vullen.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dit verzorgen wij voor je. Zo kan je zelf de volledige focus op je eigen werkzaamheden houden. We begrijpen trouwens ook dat je als ondernemer of ZZP’er andere werktijden buiten kantooruren wilt afspreken. Daarom zijn we ook in de avonduren en het weekend bereikbaar. Ideaal toch?

Meer informatie

Webdesign is meer dan een mooi ontwerp

Wij weten als geen ander dat de tijd waarin een website slechts een ontwerp is, behoort tot het verleden. Wordt mijn website goed gevonden, bereik ik de juiste doelgroep, kunnen bezoekers alles makkelijk en snel vinden, hoe wordt de site gebruikt en wordt een bezoek ook daadwerkelijk omgezet in een conversie? Dit zijn stuk voor stuk zaken, die van groot belang zijn bij een goede website en precies de punten waarop wij letten. Dit doen we zelfs al voordat we met de eerste schets beginnen!

Er staat altijd een heerlijke kop koffie klaar, waarbij je vrijblijvend advies kunt inwinnen. We vertellen je graag over onze passie.

Die koffie lust ik wel!

Of iets anders natuurlijk ;-)

 

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven