E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Jullie eigen Avond4daagse-website!

Zoals je in onze mailing hebt gelezen willen wij de template-website die we voor de Avond4daagse Boekel-Venhorst gemaakt hebben ook aan andere Avond4daagse-organisaties aanbieden. Op deze pagina vindt je meer informatie over het template, onze werkwijze en de kosten voor jullie eigen Avond4daagse-website. Tijdelijk ontvangen jullie als introductie aanbieding €100,- korting op de eenmalige kosten.

De voordelen van jullie eigen website, zeker in deze tijden van corona waarin veel contactmomenten via internet verlopen, zijn:

Het template

Op basis van MaxiCMS Plus pakket hebben wij een template gebouwd. We hebben hierin de verschillende kleuren uit het Avond4daagse-element met de tekstballonnen verwerkt. Hierdoor sluit de site qua uitstraling en gevoel mooi aan bij de officiële uitingen van de KWBN. Binnen het template zijn de volgende onderdelen standaard opgenomen:

Jullie kunnen als organisatie zelf de menustructuur aangeven met de daarbij behorende verdeling per menu-item. Tevens zijn jullie vrij om de diverse kleuren van de Avond4daagse-huisstijl per deel van de website, bijvoorbeelde de header en de footer, aan te geven. Hierdoor kunnen we diversiteit aanbrengen in hoe de websites van de diverse onafhankelijke verenigingen en stichtingen eruitzien. Zo houden we het afwisselend en fris.

Onze werkwijze

Omdat de basis van de website - het template - al gemaakt is kunnen we binnen 4 weken jullie nieuwe website opleveren. Voordat het natuurlijk zover is zullen we eerst een aantal zaken met elkaar moeten bespreken en afstemmen. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

Omdat de coronabesmettingen nog steeds aanzienlijk zijn zal het contact - helaas - voornamelijk op afstand zijn. Door de huidge techniek op het gebied van online vergaderen is dit echter zeer goed te doen.

Kosten

Zoals in onze mailing vermeld staat bieden we een totaalpakket aan. Binnen het pakket kunnen we speciale tarieven hanteren voor het CMS en het SSL-certificaat. Deze tarieven hebben we in samenspraak met de desbetreffende leveranciers gerealiseerd. We hebben getracht ze zo scherp mogelijk te maken, omdat we maar al te goed weten dat veel organisatoren van de Avond4daagsen afhanelijk zijn van sponsorinkomsten.

Ons totaalpakket bestaat uit twee delen:

Deel 1
Een eenmalig bedrag van €599,- voor het opzetten van de gehele website, inclusief het vullen met de aangeleverde content. Nu tijdelijk met een speciale introductiekorting van €100,-.

Deel 2
Tarief van €17,50 per maand (in plaats van €35,- p.m.) voor het MaxiCMS Plus pakket. Klik hier voor alle functionaliteiten van dit pakket. Het speciale tarief is alleen beschikbaar voor non-profit organisaties zoals verenigingen en stichtingen.

Optioneel kan er een SSL-certificaat voor €5,- per maand (in plaats van €9,95 p.m.) aan de website toegevoegd worden. Dit certificaat zorgt voor het veilig verzenden van gegevens tussen jullie website en die van bezoekers. Dit is niet verplicht maar wij raden het wel aan, zeker ook gezien het feit dat Google steeds meer voorrang geeft aan veilige websites.

Alle bovenstaande delen vormen een compleet pakket waarbij jullie je geen zorgen meer hoeven te maken over mogelijke bijkomende kosten.

Speciale introductie aanbieding

Voor de eerste 10 snelle beslissers geven we €100,- korting op de eenmalige kosten. Hiermee kost het opzetten van de website dus geen €599,- maar €499,-.

Let op, alle genoemde bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Wil je dat wij contact met jullie opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


* Deze velden zijn verplicht.

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven