E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door De Geus Internet met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Alle op de site genoemde bedragen zijn excl. BTW.

De juistheid van het resultaat van de check op een domeinnaam kan niet volledig worden gegarandeerd. Aan de uitkomst kun je geen rechten ontlenen. Daarnaast kunnen aanvragen voor vrije domeinnamen door instellingen die belast zijn met de uitgifte van domeinnamen (voor NL domeinen: SIDN) in bijzondere gevallen afgewezen worden. De Geus Internet is niet aansprakelijk voor gebreken in de dienstverlening van derden die door ons worden ingeschakeld t.b.v. hosting en domeinaamregistratie.

Verwijzingen naar sites die niet door De Geus Internet worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Geus Internet uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot die sites wordt afgewezen.

De bezoeker is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de bezoeker zelf worden gebruikt en mag niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Geus Internet.

Zie ook: Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring

 

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven