E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Alpe d'HuZes Team Logistiek

Alpe d'HuZes Team Logistiek

Ieder jaar zijn de vrijwilligers van het logistieke team van Alpe d’HuZes zeer actief. Ze verzorgen de complete logistiek en beklimmen elk jaar weer, meerdere keren de Alpe d’Huez. Zij willen daarmee een fantastisch evenement neerzetten en een mooi bedrag aan sponsorgeld ophalen voor het KWF Kankerfonds. Alpe d'HuZes Team Logistiek bestaat uit 18 vrijwillige vrachtwagenchauffeurs plus een aantal bijrijders. Team Logistiek zorgt ervoor dat alles wat in een vrachtwagen past op tijd in Frankrijk is voor het evenement Alpe d’HuZes. Tot de lading behoren onder andere catering, generatoren, tenten, podia, licht- en geluidsinstallaties en medische hulpmiddelen. De eerste dagen na aankomst in Frankrijk staan in het teken van lossen, opbouwen en inrichten. Daarna starten de sportieve uitdagingen.

Toen de Geus internet zelf in contact kwam met deze ploeg, is er meteen besloten om een complete responsive website, inclusief domeinnaam en hosting te sponsoren voor dit goede doel. Inmiddels verzorgen we alle digitale activiteiten van dit team, zoals social media en zijn we nauw betrokken met het event.

Bezoek de website

Website gemaakt voor de logistiek van Alp d'HuZes

Webdesign Responsive CMS website Zoekmachine vriendelijk Template website Sponsoring Alpe d'HuZes Goed doel De Geus Internet Boekel

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven