E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Fietsland Boekel

Fietsland Boekel

Fietsland is al ruim 20 jaar gevestigd in Boekel. Je vindt in de winkel steeds de nieuwste concepten, toepassingen en slimme innovaties terug. Het doel is voor iedereen een passende fiets. Of het nu gaat om de dagelijkse ritten voor boodschappen of voor de recreatieve fietstochten in het weekend of tijdens de vakantie.

Naast het maken van een overzichtelijke website met het totale productaanbod, hebben we de opdracht gekregen inzichtelijk te maken wat op dit moment de actuele winkelvoorraad is. Dit zorgt ervoor dat klanten direct kunnen zien of het artikel op voorraad is. Door slim gebruik te maken van de webwinkel module hebben we dit gerealiseerd. Ook kunnen we later, indien gewenst, de webwinkelfunctie eenvoudig aanzetten, zodat ook online bestellingen mogelijk zijn. Daarnaast is aandacht besteed aan de beleving van de bezoeker, door met veel visueel materiaal te werken.

Bezoek de website

Website gemaakt voor Fietsland Boekel

Webdesign Responsive CMS website Zoekmachine vriendelijk Boekel Actuele voorraad Maatwerk Uniek ontwerp Fietsen De Geus Internet Boekel

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven