E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Helpt Elkander

Helpt Elkander

Helpt Elkander is een compacte, ambitieuze woningcorporatie. Sinds 1919 bouwen, verhuren en beheren ze woningen in de gemeente Nuenen met als doel het bieden van betaalbaar en aantrekkelijk wonen in een leefbare en duurzame woonomgeving.

De Geus Internet heeft voor de woningstichting uit Nuenen een compleet nieuwe responsive website ontwikkeld. Deze zoekmachine vriendelijke website geeft veel informatie voor huurders en er kan veel online geregeld worden.

Bezoek de website

Zo beoordeelt deze klant ons:

Uitstekende service, deskundig en klantvriendelijk!

Op basis van een website die ons aansprak, kwamen we bij Rene de Geus uit. En daar hebben we absoluut geen spijt van. Met deskundig advies, meedenken, zoeken naar oplossingen indien nodig en met veel geduld heeft hij een website opgeleverd waar we super tevreden mee zijn. Een prettig CMS systeem om in te werken en niet te vergeten voor een aantrekkelijke prijs. Het contact met Rene is altijd prettig verlopen. Hij reageert snel en is zeer flexibel. Voor ons de reden om ook een andere website door hem te laten bouwen.

Webdesign Responsive CMS website Zoekmachine vriendelijk SEO geoptimaliseerd SSL-certificaat Template website Woningcorporatie De Geus Internet Boekel Verhuur Nuenen

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven