E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Houten Kruis

Houten Kruis

Het uitzoeken van een grafmonument voor een overledene is geen makkelijke activiteit. Houtenkruis.nl wil daarom “ontzorgen” door optimaal met de klant mee te denken. Ze maken prachtige milieuvriendelijke hardhouten gedenkmonument tegen vriendelijke tarieven.

Door de vele enthousiaste ideeën die Ery en Mol Waltheer van houtenkruis.nl hadden, kwamen we al snel tot de conclusie dat er een redelijk groot productaanbod is. Naast het grote aanbod zijn er veel diversificatiemogelijkheden en is maatwerk eerder regel dan uitzondering. Samen is net zo lang gezocht tot alles zonder concessies op een overzichtelijke manier aan de eindklant aangeboden wordt. Het resultaat is een complete webshop, geschikt voor desktop, tablet en mobiel.

Bezoek de website

Zo beoordeelt deze klant ons:

We hebben 7 jaren een webbedrijf. Ons eerste site werd in frequent en nauw overleg met René de Geus gebouwd. We wisten niets op het gebied van websites. Hij heeft ons fantastisch gecoached en begeleid met eindeloos geduld. Vorig jaar is onze site weer door René gerestyled. We zijn heel tevreden over zijn dienstverlening. Ik heb heel veel van René geleerd zodat ik nu ook zelf de site kan bewerken. We bevelen René van harte aan.

Ery en Mol Waltheer-Gijsbers

Gemiddeld: 10

Bron: klantenvertellen.nl

Webdesign Responsive CMS website Webwinkel Zoekmachine vriendelijk SEO geoptimaliseerd SSL-certificaat Review systeem 's-Hertogenbosch Template website Grafmonument De Geus Internet Boekel

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven