E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Nuenen Verduursamen

Nuenen Verduursamen

Woningstichting Helpt Elkander zorgt dat bewoners comfortabel en betaalbaar kunnen wonen. In een fijne, gezonde woning en in een prettige buurt. Daarom pakken ze, naast het technisch verduurzamen van de woningen, sociale projecten op om bewoners te stimuleren zelf ook een steentje bij te dragen. Het gaat dus niet alleen om het verduurzamen van de woningen, maar om het verduurzamen van de samenleving. Daarom hebben ze dit project Nuenen VerduurSamen genoemd.

Speciaal voor dit verduurzamingsproject heeft De Geus Internet een een projectsite ontwikkeld waarop de bewoners van Neunen precies kunnen zien welke plannen er zijn en wanneer de eigen woning aan de beurt is. Alle aanstaande projecten hebben we overzichtelijke op een Google Maps kaart geplaatst, zodat er meteen duidelijk is waar de werkzaamheden plaatsvinden en wat er uitgevoerd gaat worden.

Bezoek de website

Zo beoordeelt deze klant ons:

Uitstekende service, deskundig en klantvriendelijk!

Op basis van een website die ons aansprak, kwamen we bij Rene de Geus uit. En daar hebben we absoluut geen spijt van. Met deskundig advies, meedenken, zoeken naar oplossingen indien nodig en met veel geduld heeft hij een website opgeleverd waar we super tevreden mee zijn. Een prettig CMS systeem om in te werken en niet te vergeten voor een aantrekkelijke prijs. Het contact met Rene is altijd prettig verlopen. Hij reageert snel en is zeer flexibel. Voor ons de reden om ook een andere website door hem te laten bouwen.

Webdesign Responsive CMS website Zoekmachine vriendelijk SEO geoptimaliseerd SSL-certificaat Maatwerk Template website Woningcorporatie De Geus Internet Boekel Nuenen Bouw

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven