E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
PeelrandWonen

PeelrandWonen

PeelrandWonen is een ambitieuze en sociaal betrokken woningcorporatie in de gemeente Boekel. Vanaf het begin richt PeelrandWonen zich vooral op het bouwen en beheren van betaalbare huurwoningen. PeelrandWonen legt het accent sterk op zorg, leefbaarheid en maatschappelijk welbevinden. PeelrandWonen beheert en verhuurt momenteel ruim 600 woningen die verdeeld zijn over de kernen Boekel en Venhorst.

Een website bouwen voor een woningcorporatie vraagt net even wat meer dan een reguliere website. Er lag een flinke stapel wensen en eisen voor de site zoals het online aanbod, beveiling van persoonsgegevens, vele formulieren zodat de bezoeker direct online vanalles kan regelen, aanpasbaarheid tekstgroottes, enz. In goede samenwerking met PeelrandWonen hebben we deze stuk voor stuk kunnen inwilligen en zijn we tot een zeer informatieve website gekomen die toch overzichtelijk is gebleven.

Bezoek de website

Zo beoordeelt deze klant ons:

Wij hebben De Geus Internet gevraagd om samen met ons de nieuwe website op te zetten. Het resultaat wordt door gebruikers van onze website als zeer positief ervaren. Bovendien zijn de kosten aanmerkelijk lager dan bij de vorige webhost. Naast deskundigheid is Rene de Geus bijzonder goed in staat om adviezen te geven over wat je vooral ook niet moet doen.

Webdesign Responsive CMS website SSL-certificaat Boekel Venhorst Maatwerk Uniek ontwerp Woning aanbod Woningcorporatie De Geus Internet Boekel

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven