E-mail mijinfo@degeusinternet.nl Bel mijTel: 06-55824052
Zoeken
Menu
Peelrust

Peelrust

In het prachtige Brabantse natuurschoon aan de rand van de Peel in de gemeente Gemert-Bakel is Huisdierenbegraafplaats en crematiecentrum Peelrust gelegen. Peelrust biedt een unieke plek voor een waardig afscheid van uw gestorven huisdier. Huisdier begraaf- en crematiecentrum Peelrust heeft naast een begraafplaats ook een crematorium voor huisdieren.

Voor de website van Peelrust is gebruik gemaakt van een bestaand template, helemaal aangepast aan de eigen huisstijl. De doelstelling is om de klant online zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de mogelijkheden, prijzen en producten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van dit template voor jou website? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de website

Zo beoordeelt deze klant ons:

Super blij met onze mooie website, krijg er ook alleen maar goede reacties op. Bij aanpassingen of andere dingen worden we altijd snel en goed geholpen, altijd deskundig advies. Super!!

Webdesign Responsive CMS website Webwinkel Zoekmachine vriendelijk SSL-certificaat Handel Template website Slicing PSD naar HTML / CSS Huisdier crematie De Geus Internet Boekel

De koffie staat klaar in BoekelDe koffie staat klaar

Terug naar boven